Etelä-Karjalan virkistysaluesäätiö

Retkeilypalveluiden ylläpitäjä ja kehittäjä

Äänestä Etelä-Saimaa vuoden 2016 retkikohteeksi!

Eteläinen Saimaa / Etelä-Karjalan virkistysaluesäätiön ylläpitämät retkisatamat ja rantakohteet kilpailevat vuoden retkikohteen tittelistä. Tämän vuoden kilpailun teema onkin retkeilyvesistöt. Kilpailussa haetaan luontoretkeilyyn sopivaa vesistöä, jossa on tarjolla retkeilypalveluita ympärivuotisesti.

Voittajaksi valitaan yleisöäänestyksessä, johon voi osallistua 16.2. asti. Kymmenestä loppukilpailuun valitusta alueesta eniten ääniä saanut julkistetaan vuoden retkikohteeksi 4.3. Voittajakohde saa palkinnoksi 5000 euroa ja pääsee esittelemään aluettaan Go Expo messuille Helsingin Messukeskukseen 4.-6.3.2016.

Anna äänesi Etelä-Saimaalle Messukeskuksen sivuilla, missä on esittelyt kaikista finalisteista. Vuoden retkikohdeäänestyssivulle tästä.

Etelä-Karjalan virkistysaluesäätiöllä 15 retkikohdetta Saimaalla

Etelä-Karjalan virkistysaluesäätiön omia kohteita on 6 saarikohdetta ja 3 maitse tavoitettavaa virkistysaluetta. Lisäksi säätiön ylläpitämiä sopimuskohteita on 7 kohdetta. Tutustu Virkistysaluesäätiön paikkoihin tästä!

Saimaan virkistysalueyhdistyksellä retkisatamia Etelä-Savon puolella

Eteläisen Saimaan retkikohdeverkostoa täydentävät Saimaan virkistysalueyhdistyksen retkisatamat Etelä-Savon maakunnan puolella Puumalassa ja Mikkelissä. Tutustu Virkistysalueyhdistyksen paikkoihin tästä!

Jos haluat ottaa kantaa miten mahdollinen 5000 euron voittoraha tulisi käyttää, kommentoi palautelomake taikka Etelä-Karjalan virkistysaluesäätiön Facebook-sivulla.

Saimaan virkistysalueilla voi retkeillä myös talvella, muista huolehtia turvallisuudesta jäillä liikkuessasi!